Donator

Hej igen...

Jag sitter och kollar på tv3, Extrem home makeover. Det är ett program som bygger på att samhället skall göra något tillbaka till dem som gör något för samhället. Idag var det om en familj som hade förlorat sin son i en tragisk bil olycka. Familjen valde att donera bort hans njurar, lever & hjärta. Tack vare att dem valde att göra detta, räddade de 3 andra personers liv.

Jag blir så tacksam och glad för sådana människor. För en dag kan den hjälpen behövas i mitt eget liv eller i någon i min närhets liv. I den stunden skulle min tacksamhet inte räcka till. Så tack familjen Faith! Jag måte endå säga att detta programet har gjort min dag, idag och i en vecka framöver.

Jag funderar på att bli blodgivare och donator fall något händer mig vill jag kunna hjälpa någon annan undetiden som jag är påväg upp till himlen!

En viktig sak att komma ihåg i allt detta är.. Dåliga saker händer till goda människor & Goda saker händer till goda människor.

Det är trots allt våra erfarenheter som formar oss.


 Lots of love <3

Miccan

Sanning värd att tänka på...

"Vi kan inte välja hur vi dör, men vi kan välja hur vi lever"

Uppmaning!

Hej alla vänner! <3

Min uppmaning till är att "leva livet"


Det kankse låter konstigt, men jag har grunnat över detta ett tag nu. Det är långt ifrån alla som lever sitt liv. Människor i dagens samhälle verkar ha glömt bort hur man lever ett liv!

Många gånger när jag tänker på hur människor i I-länder lever blir jag skrämmd. Jag anser att många av oss inte lever, vi bara förvaras i våra vardagliga rutiner, jobb, skola & hem. Det är som om dagarna många gånger går i repris. Vi väntar hela tiden på något bättre istället för kolla in allt bra vi har i nuet. Många gånger låter de såhär: "När jag blir ledig ska jag...". Vi planerar hela tiden in i framtiden (vilket vi ska göra många gånger men inte alla). Vem vet om vi ens lever i den tid vi planerar för?!?

Jag anser att vi borde lägga ner mer tid på det som verkligen betyder något i livet. För mig är min familj och vänner men framför allt GUD!

Det jag vill säga er alla är "liv livet för idag, inte bara för imorgon"
. Gud har gett oss förmågan att leva livet, så varför inte?

Blessings <3

Miccan

Fiffigt

"Kärleken är inte dålig, den är tålig!"
Sant!



Sverige för hela slanten!

Hello my friends!

Idag är de Sveriges nationaldag, 6 juni! Jag är så stolt över landet Sverige.  Sverige finns i mitt hjärta och för mig är de det bästa landet i världen på väldigt många sätt, allt från rent till fri sjukvård. Tack Sverige!

Men jag tror att de finns en konsekvens med att ha de så bra som vi har de i Sverige. Om vi tänker utanför "ramen", tänker på den dom som kommer falla över varje människa när deras tid är inne.  Jag pratar om Guds dom. När jag tänker på Sverige tänker jag på hur fantastiskt vårt land är inom miljö och männskliga rättigeheter mm. Men hur är de med vårt andliga? Jag tror att den rikedom som vi har i Sverige bidrar till att vi blir mer fattiga andligt. Det är enligt mig väldigt farligt. Detta behöver dock inte betyda att människorna i Sverige inte tror lika mycket som någon annan människa i något annat land. Men jag tror att de är lättare att bli/vara ljummen. De är de vår herre Jesus varnar oss för!

Hur definerar ni ljummen? För jag vet inte vad den gränsen går om jag ska vara helt ärlig. För jag känner att man alltid kan göra bättre. Det finns så mycket som behövs göras både i Sverige och utanför gränserna.

Tack himelska fader att du välsignar vårt land Sverige på alla sätt... Amen!

Gud välsigna er!

Kram Miccan

Fin tid

Hej alla... det var ett tag sedan nu. Hoppas  ni mår bra =)

Själv har jag har vart upptagen med alla kompisars studenter & dess bjudningar. Sedan har jag vart hos min mormor, hjälpt henne med hennes balkong och sätta upp nya fina gardiner. Anledningen till att jag gör detta är för att det är så underbart att göra henne glad. Man ser verkligen att hon känner sig lycklig när hon kan sitta bland sina blommor på blakongen!

De första vi gjorde när jag var klar, vet ni va de va? Mormor hade gjort milkshake och bakat!! Ah kan de bli bättre än att sitta i solen klockan 18.00 (lagom varmt) och dricka miljshake & äta bulle? Mums... är allt jag kan säga.

Det jag vill säga är, att hjälpa andra är som att hjälpa sig själv! Man får så mycket genom att ge, Gud är god!

Joo en sak till, när jag var på väg till affären med mamma träffa vi på en man (kanske 75 år) som sa något jag inte tänkt på...

"Hej flickor, visst är Gud god. Att han målar så fint för oss varje år?! Han har sådan underbar fantasi"


Wooow, så fint att kalla alla blommor och träd för att måla =) tyckte jag iallafall... haha

God Bless<3

Kram Miccan

RSS 2.0