Pengar, pengar& pengar

God eftermiddag!

Idag var första dagen på jobbet på länge. De va jätte roligt fast vi har fått nya arbetskläder... som är jätte fula verkligen!

Jag vill bara berätta lite om mitt jobb och hur jag fick de, de är ett mirakel värt att tala om.

Jag går på Hvtfeldtska Gymnasiet, affär inriktning egenföretagande. Där lär vi oss allt om egenföretagande och hur de är att driva företag, men också prata många olika språk. Under 2:a ring hade vi tre veckor praktik. Då valde jag att praktisera på Josephsson Glas & Porslin. Jag insåg snabbt att detta skulle bli jätte kul och jag kunde knappt berga mig tills jobbet började nästa dag. Jag fick beställa varor, skapa artikel nummer, inlevirera & självklart så i kassan.

Under hela min prkatik hade jag bett Gud om att jag skulle få extra jobb där, när jag slutade. Jag trodde de var ganska omöjligt med tanke på att de är en dyr affär och de har så många erfarna säljare som söker jobb hos dem varje dag. Och så kom dagen då jag skulle sluta. Då kommer min hanledare fram och berättade att de kom kunder hela tiden och frågade efter mig & att hon verkligen önskade att jag ville jobba där!

Böne svar, eller vad?!? =)

Be så skall nu få.
Sök så skall du finna.
Bulta så skall dörren öppnas.
Ty den som ber han får, den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.
(Lukasevangeliet 11)



Kramar på er vännerna mina <3

Imorgon...

Hejsan älskade vänner!

Hur mår ni idag? Hoppas ni mår bra för de gör jag =)

Imorgon börjar jag jobbet. Jag jobbar på Josephsson glas & porslin i Göteborg. Jag har inte jobbat på ett tag nu (1½ månad kankse) så jag är lite nervös.  Men de kommer säkerligen gå bra hoppas jag. Är är så tacksam för mitt jobb, de är bland de roligaste som finns att få lov att jobba. Sådan välsignelse =).

Ni tänker jag slummässigt leta efter ordet i Bibeln & se fall Gud vill lära mig något nytt eller kanske påminna mig om något som jag redan vet....


Sök först hans rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt de andra också.
Gör er därför inga bekymmer för morgondagen.
Den får själv bära sina bekymmer.
Var dag har nog av sin egen plåga.
(Matteusevangeliet 6-7)


Woola =) Känner mig träffad som alltid. Gud finns altid där och jag kan alltid lita på att han tröstar mig!

Kramar på er <3


Roten till allt ont...

Turtiluu!

Igår var jag med två tjejkompisar, tog de lugnt och kollade på film. När vi kollat färdigt på filmen säger min kompis att hon vill kolla på "Paradis Hotel". Under tiden vi kollar kommer jag på att det är ett spel som gåt ut på att du kan vinna pengar. Det går också ut på att du ska supa, ljuga (för att stanna kvar i spelet) och göra bort dig, hela tiden.

Jag förstår inte grejen? Åh här sitter jag och kollar på detta? Varför, så meningslöst?

Och människor i "världen" säger att jag inte har ett liv?!

J
o tack, jag är så tacksam för min herre Jesus, tänk alla dessa bekymmer som jag slipper =)

Gud säger att ..... 

 Roten till allt ont är kärleken till pengar

Vad tror ni?

Blessings & kramar // Miccan <3


Hej igen mina älskade vänner!

Hej igen mina älskade vänner!

Jag ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering. Jag har haft så i mitt liv den senaste månaden att jag helt enkelt inte har hunnit uppdatera min blogg. Men nu är jag "back on track" igen =)

Tänkte komma mer ett stakt talande ord i mitt liv jsut nu;



"Ty när du är svag, då är du stark"
Andra korienthierbrevet 11-12



För min del vet jag verkligen att det stämmer. För i dem stunderna när jag verkligen inte orkar mer. Det är då Min herre Jesus Kristus kommer med kraft. Allt jag behöver är nåd!

Hur är de för er, växer ni närmare Gud ju tuffare tider?
Så är de för mig iallafall. Det är då jag verkligen inser hur liten jag är. Jag är inte någon utan Gud. Jag tror att du finner nyckeln när du är svag. Det är då man inser hur mycket du älskar och behöver Gud. Det är de jag tror Gud vill ha av oss, vårt allra innersta (hjärtat). Det är därför jag tror att många krista människor utsätts för alla sorters svårigheter och prövningar.

Gud vill komma oss närmare, älskade vänner!



Speciellt tack till dig Erika www.toliveforchris.blogg.se. Det var din omtänksamma kommentar om vad jag var som fick mig att skriva igen! <3

Jag vill bara säga att jag verkligen har saknat er!  Hoppas de kommer bli lite mer uppdatering framöver.

Massor av kärlek // Miccan <3

RSS 2.0